Framme under solen i Marbella …

Igår förmiddag var det dags att åka till Marbella med munskydd som reglerna vill. Trodde inte alls att det skulle vara jobbigt att ha en liten mask över näsan och mun men troligtvis för att jag har en så liten näsa så blir det ingen plats för att andas så ska idag köpa en som kommer ut lite :)

På flygplatsen i Malaga behöver man inte vara orolig för någon trängsel (åtminstone inte när vi anlände) och så hyrde vi bil vilket är skönt att ha om man vill åka till någon eller några av de mysiga bergsbyarna som finns i omgivningen.

Att gå från plus 16 grader till plus 31 var liten av en chock så en heldag behövs nog för kroppen att acklimatisera sig till denna nya temperatur. Väl framme blev det lite handlande för att fylla på kylskåpet med vatten/frukt och lite diverse annat och så var det första vi gjorde efter att ha bytt om till shorts och t-shirt att gå ner till en av de enkla men så mysiga uteserveringarna på stranden.

Då vi hade bara ätit något litet till frukost så var vi rätt så hungriga så vi kollade på nätet efter en tapas restaurang i Gamla Stan som rekommenderades och efter ombyte/dusch så var vi klara för de ca 3 km som är mellan lägenheten vi hyr och den äldre delen av Marbella.

Tapas restaurangen rekommenderas och den heter Arcos Tapas Bar, alla de små rätter vi beställde var hur goda som helst men då vi inte hade bokat satt vi inomhus vilket inte gjorde något då det var både svalare och där var det långt mellan borden och inte så många som satt där. För min del blev det bubbel vatten till mina tapas, det godaste som finns i värmen.

Klockan var nog runt 22 när vi hade ätit klart och vi var verkligen så trötta så det blev en liten kortare tur innan vi tog taxin tillbaka till lägenheten.

Ett par bilder fick det bli denna första kväll i Marbella <3

I tre månader ska man efter den bröstlyft/bröstförminskning jag har gjort ha en speciell bh på sig. Då den var på tvätt igår kväll passade jag på att ha denna jumpsuit då behån är lite svår att gömma annars under just denna …

Lägenheten där jag bor och där jag har bott tidigare heter Carolina 406 (HÄR kan du hyra den) och rekommenderas för max 3 personer. Fräsch, söt och med en fantastisk stor takterrass (har filmat den i min insta story @michelacastellari) där jag sitter denna tisdag morgon och bloggar innan stranden väntar …

4 thoughts on “Framme under solen i Marbella …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *