Snart så …

De senaste tre dygnen har jag mer eller mindre bara legat och tittat på serier eller somnat, känner mig verkligen bara allmänt trött och lite nere vilket självklart kan definitivt ha att göra med det tråkiga vädret. De veckorna då solen sken i mitten/slutet på juni höll jag mig mest inne efter operationen så behovet av värme och sol är just nu väldigt stor.

Förstår självklart att jag inte är den enda men många som varit vid kusten verkar ha kunnat ha haft lite bättre väder än vad Borås har bjudit på :)

Imorgon är dock tanken och planen att åka till Marbella fram till den 5/8 för att sedan därifrån direkt flyga till Bologna och äntligen få träffa i fem dagar både min syster och syskonbarn som jag inte har kunnat krama på 1 1/2 år vilket är självklart alldeles för länge <3

Jag har nästan packat klart, några små presenter likaså, Nicole slutar jobba kl. 17 och ska laga en mumsig middag (hon älskar att laga mat) och min mor kommer också hit då jag har laddat ner min Ipad med en massa nya serier/filmer till henne samtidigt och så har hon har någon liten sak som jag ska ta ner till mina syskonbarn.

Boendet i Marbella är en liten söt lägenhet som jag har hyrt tidigare så känns tryggt och mysigt och hoppas kunna ladda nu med lite sol och energi , morgonpromenader och pocketböcker i solstolen.

Nicole hade själv två resor till Marbella inbokade som har blivit avbokade så denna sommar får hon istället sommarjobba, lägga undan lite pengar och umgås med sina underbara väninnor vilket sker mer eller mindre varje kväll :)

Känner mig alltid lite orolig sådär dagen innan jag ska iväg men så släpper det alltid när jag sitter på flyget vilket är självklart väldigt skönt <3

10 thoughts on “Snart så …

  1. Vad härligt att du äntligen får komma iväg. Blir lite avis. Mina resor är frambokade till nästa år tyvärr. Ha en underbar semester och ta hand om dig fina du

    1. Tack snälla, ska bara ligga och njuta av det vackra vädret och hoppas att solen kommer även till Sverige snart så att det blir en fin augusti/september <3

  2. Fint att se att det faktiskt går att ge sig iväg. Underbart att du kan ta dig till din syster. Det är viktigt att kramas åtminstone en gång per två år! :-)

    1. Sverige är väldigt tydlig med att de kommer inte att stänga några gränser (än så länge iaf) men är mest orolig för att Italien hinner komma med några restriktioner för Spanien resenärer men Katalonien är inte så drabbad av denna andra våg så håller tummarna <3

    1. Flygresan hit kostade ungefär som det brukar och flygbiljetten från Malaga till Bologna var väldigt billig, resväskan som gör att det går upp i pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *