Elfsborg i röda tröjor?

Igår eftermiddag gick Nicole till sin väninna Tilda och de tillsammans med Tildas mamma Camilla gick på kvällen till någon pub bar här i småstaden för att titta på Elfsborg spela.

Varken Nicole och jag är fotbollsintresserade när det gäller Allsvenska , Elfsborg (sorry) men självklart älskar jag EM och VM. Kom till Cheers när det bara var 10 minuter kvar av matchen och förstod inte varför de visade någon i röd matchtröja le när de precis hade gjort sitt femte mål. Helt plötsligt var inte Elfsborg iklädda i gula t-shirtar, hahaha!

Saken är den att när jag tittade på en Elfsborgs match live senaste gången var för ca 7-8 år sedan och jag som sällan får upp ögonen för någon såg direkt en kille i motståndarlaget (från Stockholm) och tyckte att vi fick ögonkontakt vilket visade sig stämma :) Efter det ville inte min väninna som är en stor Elfsborg support ha med mig mer :)

Tjejerna spelade biljard när jag kom och när de var klara satte de sig hos mig och Camilla och berättade att två killar började prata med de och ville att de skulle följa med till något annat ställe.

Tilda och Nicole svarade att ”det kan vi inte för vi inte är här själva”, deras kommentar blev ”Ok, är ni här med era killar?” men de svarade ärligt ”Nej, vi är här med våra mammor. De sa att killarnas ansiktsuttryck ändrades snabbt när de fick det svaret :)

En spontan träff och kväll efter att ha tagit emot min leverans som ni sjävklart ska snart få se för nu är klockan 9.20 och den ska allt invigas <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *