Från High school musical till middag på Townhouse …

För många många år sedan så tog Anneli och jag våra tjejer till Stockholm för en helg med High School musical (det som gällde då) och en fantastisk choklad mässa med vackra klänningar tillverkade just i choklad. Annelis tvillingar Ebba och Fideli fyllde nyligen 18, och Nicole blir det i september så bara att inse det vi redan visste … åren går och kanske att det har gått 12-13 år sedan den helgen i huvudstaden.

High school musical och godis på hotellet byttes ut med en god middag på Townhouse. Alla valde lite olika rätter men själv beställde jag den halva risotton med tryffel och den var riktig god. Bra val jag gjorde!

Vi tog upp ämnet att vara “bortskämd” då det var vad jag sa att min dotter är när jag tidigare under dagen hade hämtat upp henne på stationen då hon bad mig. Ni kanske känner igen er i det där ständiga “ställa upp” så gott man kan och då svarade Nicole att hon inte alls är bortskämd för i hennes värld är ordet synonym med att inte vara tacksam vilket hon är. “Hmmmm Nicole, googla på ordet” sa jag i bilen och då kom ett litet skratt (ett stort sådant egentligen). Betydelsen av ordet är nämligen att “vara van att få sin vilja igenom” så hon insåg men ville samtidigt påpeka att hon är tacksamt bortskämd, hahaha!

Samtalsämnen gick från att vara tonåring till väskor, från framtidsdrömmar till att de ska gå sista året på gymnasiet, från kläder till kriminologi … På 4 h hinner man med en hel del då våra munnar gick i ett :)

Att vi satt mellan 19 till 23 är just ett bevis på hur trevligt vi hade det runt vårt runda bord och sköna soffa så tack alla ni för en underbar mysig middag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *