Ord som kan lyfta eller såra …

Denna söndag förmiddagen efter att ha sovit längre än vad jag brukar (och glad för det) vill jag bara dela med mig om några viktiga ord skrivna just med syfte att vara lite eftertänksam gällande hur vi alla använder de.

Speciellt i det samhälle vi lever idag där vi anonymt har möjligheten och där vissa tar möjligheten att yttra sig om saker de aldrig skulle göra live (och som de oftast inte ens vet något om) men även i vardagen för att kanske trycka ner någon så är orden ovan så viktiga att läsa om och om igen för ord kan skada och skadar många dagligen.

Mottagaren glömmer aldrig vissa ord så var försiktig och använd dessa vapen du alltid har med mig (din röst och dina ord) med stor försiktighet <3

Tänk vilken glädje de också ger när du får höra något positivt som lyfter dig för de är också ett enkelt verktyg till hjälp, till glädje <3

Nu är klockan snart 11 och dags för det där morgonkaffet som idag är lite sen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *