När man lyckas pricka in regnet …

Vid 11 tiden skickade jag ett sms till mor för att fråga om hon ville följa med på min nästan dagliga runda runt Pickesjön och denna gång hade hon inget annat planerat så vid 14 tiden hämtade jag upp henne och kände mig direkt som en taxi chaufför då hon satte sig i baksätet. Anledning: Corona …

Väl framme var det så skönt att mor tom. hade t-shirt på sig.

Typ 2 minuter efter att kortet ovan togs började det spöregna och mor hade med sig någon tunnare jacka som hon tog direkt på sig medan jag blev helt blöt under de 10 minuter som det regnade intensivt.

Vi försökte ta skydd under några träd med det hjälpte inte så mycket.

När vi var nästan framme vid bilen slutade det tack och lov.

Körde henne till en väninna då hon skulle dit och dricka kaffe och så åkte jag hem direkt och la de blöta kläderna i tvättmaskinen direkt för att sedan lägga mig och titta på en dokumentär.

Många gillar engelska filmer/dokumentärer så om du inte söker allt för mycket action men en sann brittisk kriminaldrama som skedde 1985 då 5 familjemedlemmar brutalt mördades så har du i ”White house farm” ett litet tips. Finns på tv4play och HÄR kan du läsa en recension om den och HÄR finner du trailern.


Önskar dig en trevlig söndag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *