Att vara en innekatt …

Tacksam att många av er som tittar in här tycker att det är spännande att jag har anmält mig (med start mitten på oktober) till något lite extremt gällande kost & träning, extremt då nuvarande situation är nog raka motsatsen än hur min tillvaro kommer att se ut under de 16 veckorna. Läs föregående inlägg om du inte redan har <3

Jag har nämligen väldigt mycket gemensamt med min katt och det som kanske många stressar många (att bara vara hemma en sommarkväll) tycker jag är hur skönt som helst…

Visst är det spännande att vi människor är så olika gällande så mycket! En vän ringde ikväll på väg till en kompis där de skulle äta och titta på fotboll, han frågade mig vad jag gjorde och i ärlighetens namn så höll jag på och titta på den amerikanska versionen av ”Bachelor” (inte riktigt vad jag brukar titta på) och svaret jag fick ”men så tråkigt, har du inget roligare för dig?” förvånade mig kanske lite.

Troligtvis hade jag inte det :) och att bara ligga och titta på Bachelor med Molly sovandes bredvid mig var nog inte alls något jag upplevde som tråkigt denna torsdag kväll.

Saken är den att jag nog alltid har varit mer av en innekatt än den där hunden som bara springer runt och viftar på svansen :)

Heja olikheterna helt enkelt <3

Min dotter har jobbat till 22.30 och efter 2-3 ord har nog lagt sig (säger jag 4 ord så tjatar jag :) Imorgon ska jag visa er bilder på det nya boendet hennes pappa och extra mamma har fixat i sitt hus. En riktig tonårsdröm har de byggt åt henne och åt deras son som kommer att ta över den sedan.

Klockan är nu 23.10 och måste nog titta på ett avsnitt till av Bachelor :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *