Lunch och beslut …

Inlägget innehåller reklamlänkar till Wakakuu

Mysig dag jag hade igår trots regn här vid kusten. Efter det där kaffet med utsikt över havet åkte jag in vid lunch till Varbergs Kurort där min väninna Ann-Louise bor i en vecka.

Vi startade med en god lunch och lite vin medan vi bestämde oss för den där utmaningen som kommer att kräva väldigt mycket under den tiden på året som är redan som jobbigast. Nu säger jag A utan att säga B men då detta ska bokas lite senare idag väntar jag med att skriva vad det är.

Mycket konstigt kan bestämmas när man sitter och lunchar :)

På kvällen var vi några som gick till Fästningsterrassen här i Varberg för en trevlig gemensam middag där sällskapet gjorde kvällen <3

Nu ska jag njuta av dagens morgonkaffe och sedan åka hem till Borås igen men vill även tipsa dig om att Wakakuu har nu upp till 60% REA HÄR samtidigt som underbara nyheter har kommit in som denna ljuvliga klänning från Ganni.

2 thoughts on “Lunch och beslut …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *