Mölle & Krapperups kaffestuga …

Efter den goda hotell frukosten tog vi bilen vidare till Mölle då det var 5 år sedan jag besökte för första gången denna lilla svenska pärlan och har velat komma tillbaka sen dess.

Självklart hade jag önskat värme och sol, det blåste en hel del istället så får komma hit igen snart för att kunna få sitta på en av de många små uteserveringar. . För att vara positiv så regnade det åtminstone inte.

Vi åkte upp till Grand Hotel som ligger högst upp med en vacker utsikt men då vi var fortfarande mätta efter frukosten och miljön kändes inte så tilltalande åkte vi istället därifrån för att stanna på mysiga Krapperups Kaffestuga.

Inte det mest trendiga eller lyxiga kaféet men med åren har jag börjat gilla mer och mer sådana här ställen.

Bakverken såg helt magisk goda ut …

Jag tog en kombucha med ingefära och en extra stor jordgubb, haha! Kanske inte mitt bästa val denna dag :) kombucha brukar smaka bättre men denna var nog extra nyttig intalade jag mig …

De finns även en liten konsthall men sommarens utställning öppnar den 18/7 …

Denna var redan öppen dock men vi åkte aldrig dit då vi skulle hem till våra tonåringar …

Väl hemma så åkte dock tonåringen iväg igen så det där med att komma hem för att umgås lite verkar inte vara så aktuell längre :)

Tur att jag har denna tjej som visade prov på att vara vig, familjens lilla akrobat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *