Vilken make over …

Det känns som att jag de senaste dagarna har varit lite extra lat så idag då det varken regnar eller blåser ska jag ta en promenad runt min fina Pickesjön, kanske tom. två rundor :)

Denna förmiddag gick jag och köpte frukost till min dotter som ska jobba eftermiddag/kvällen och så fick hon även en pyjamas från HM, en sådan för 149:- som är perfekt att mysa runt i när man är hemma.

Köpte hennes frukost på Kafé Orion och W O W vilken förvandling Borås äldsta kafé håller på och genomgår. Ni kommer kanske ihåg hur den såg ut innan?

Så här såg kaféet ut för några dagar (ville inte fota idag när det var en massa kunder) men bord, stolar, någon soffa och vissa saker på väggen ska tillkomma. Det är min helt fantastiska väninna Ulrica som ligger bakom denna make over och så smakfullt!!!

När jag kom idag så hade Babis redan gått men undra vad han tycker. Måste dit imorgon när han är på plats för en liten intervju :)

Nu ska jag nog ge mig iväg för lite natur och luft, behöver verkligen det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *