Yes, I do …

Hemkommen efter 2 dygn vid kusten som har bjudit dock på blåst och regn så jag har mest hållit mig inne (skulle passa så bra som en innekatt i mitt nästa liv :)

Har mestadels tittat ute mot havet med kaffe eller ett glas vin och tittat på en serie på Netflix som heter “Yes, i do” (HÄR trailern) för även om jag är cynisk när det gäller giftermål och har aldrig haft den drömmen så kunde jag definitivt inte hålla tårarna tillbaka när jag såg dessa par stråla av glädje då den ena partnern överraskades med sitt drömbröllop.

Blev ditt egna bröllop som du hoppades på och om du inte är gift har du den drömmen? Hur skulle du vilja gifta dig isf.?

Kolla det här från ett bröllop i Toscana, Italien <3

Che romantico! Ja, älskar du bröllop, fantastiska miljöer, klänningar, menyer som skapas för just dessa par så har du i serien, ovan nämnd, ett litet tips dessa molniga dagar …

Nu ska jag sätta igång lite tvätt för på lördag ska jag iväg på det som förhoppningsvis är en mysig utflykt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *