Två bikini från HM …

Häromdagen när jag var i Göteborg på en av återbesöken gick jag in till HM för att köpa 2 bikini till ett billigare pris att ha innan jag hittar någon utomlands som inte så många har. MEN HM har verkligen fina sådana och då jag inte kunde prova ordentligt (hade på mig den behån man får efter en bröstförminskning som jag inte orkade ta av mig där och då).

Igår kväll satte jag på lite musik och bestämde mig för att se om storleken var ok. Har nämligen de senaste 6 åren aldrig kunnat köpa överdelar i vanliga butiker så en helt ny marknad med valmöjligheter öppnas nu på gott och ont :)

Då många kanske söker efter bikini och nej, detta är inget samarbete med HM (de hade nog annars inte godkänt bildkvalitén :) så visar jag ändå upp här två tips som jag tycker kommer att fungera alldeles utmärkt i Marbella och en helg i Cesenatico denna sommar om inga regler ändras och vi fortfarande får åka.

Bilderna blev suddiga i mörkret men det har också sin fördel i min ålder men lovar att om solen tittar fram igen får ni de på någon semesterbild förhoppningsvis i framtiden.

Storlek på mina överdelar är 46, största de hade.

Bikini 1 tror jag är DENNA.

Bikini nr 2 (tror DENNA)

På nätet såg jag många jag hade kunnat beställa men då jag gick till en av butikerna var inte sortimentet lika bredd.

Är dock mer än nöjd och när jag hade provat så åkte klinikens behå på igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *