Jakten på en mysig gårdsbutik …

Efter pannkakor till frukost och en väldigt lugn start på dagen försökte vi komma underfund med om det fanns något att göra som lockade oss alla innan vi skulle åka hem till Borås igen.

Det något sämre vädret, oviljan att frysa och begränsningen på valmöjligheter gjorde att vi bestämde oss för att åka förbi någon mysig gårdsbutik innan hemfärd.

Första gårdsbutiken var en mycket märklig sådan, ingen butik och en snäll dam som kom ut från en av de många husen för att säga att vi kunde gå på på en stig för att se om vi såg bonden på traktorn, vinka till honom och på så sätt se om han hade något kvar att sälja. Vi hoppade över denna möjlighet :)

Istället sökte vi oss till ytterligare en gårdsbutik i Tvååker som visade sig vara av helt annan standard, mysig, välkomnande och bara solen som saknades.

Sylt, jordgubbar, chips, saft hamnade i vår korg …

Förutom butiken fanns även kafé men då vädret var något kyligt blev det ingen fika där …

Så här heter gårdsbutiken och någon vill ha tips på en mysig utflykt att göra.

Vid 16 tiden var vi hemma, Molly ligger här hos mig överlycklig att vi är hemma, Nicole ska snart iväg igen (hur orkar tonåringar? :) medan själv ser jag fram emot någon film och njuta av en hemmakväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *