Återbesök & förväntansfull över resultatet …

Ca 16 dagar har gått sedan jag opererades och idag togs de sista stygnen bort. Ett inlägg kommer om detta längre fram och då jag har varit på återbesök på kliniken 2 ggr i veckan(nästa gång dock om 8 dagar) känns det att mina två första semesterveckor har kretsat mycket kring detta.

Fick frågan om jag behövde ett läkarintyg för 2 veckors sjukskrivning då plastikoperationer berättigar dig möjligheten till detta men personligen är jag av den åsikt att gör man det av estetiska skäl får man i högsta möjliga mån, i första hand, försöka göra detta på sina lediga dagar.

Självklart förstår jag att alla har inte möjligheten men även när jag hade eget så var jag på jobbet efter 2 dagar vilket kanske inte alltid var det smartaste valet. Verkligen ett ämne som kan öppna upp för intressanta diskussioner för var går gränserna egentligen?

Min åsikt apropå att vi människor har så många sådana :), något Björn påpekar som en av årets sommarpratare (se tidigare inlägg).

Å andra sidan, i vårt samhälle är vi uppfostrade att ha åsikter, att tydligt visa vad vi tycker men misstaget är när man tydligt ger uttryck för sina åsikter även när ingen har frågat om de och när man gör det för att trycka ner någon live eller på nätet.

Nu är jag iaf. hemma, vid 16 ska jag hämta min dotter och kompisen Matilda på stationen då de har varit 2 dagar i Varberg och deras packning motsvarar nog mer två veckor i New York :)

Har pratat med min syster och är glad att hennes jobb möten gick ok då Corona situationen har vänt upp och ner på mångas tillvaro. Åter, längtar jag efter att få träffa de i början på augusti.

Processed with VSCO with al5 preset Processed with VSCO with al5 preset

Nu lite kaffe för som vanligt blir jag lite lätt trött <3

4 thoughts on “Återbesök & förväntansfull över resultatet …

 1. Jag är också nyfiken på resultatet ;) missförstå mig rätt men ska bli kul sen å se skillnaden🤗
  Tack för sommarprat tips, skriv gärna om flera, som sticker ut ;)
  Perfekt när vi ska bila ner mot Göteborg å skåneland på våran Sverigeturné i veckan som kommer.😘

  1. Du har väl lyssnat på Anders Hansen från förra året?
   Missförstår dig inte Monica, jag är väldigt öppen när det gäller vissa saker (kanske för :) så kommer att visa på skillnaden …
   Ha en mysig Sverigeturné kommande vecka …

  2. jo den har vi lyssnat på, mycket bra… Ja det är det som är så skönt med dig att du bjussar på dig själv 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *