Dagens ros till Borås Däckservice …

Idag kl. 9 skulle jag åka till Borås Däckservice för att hämta några däck som legat där i 3 år och som ska tillbaka till Audi då de tillhör den andra bilen.

Hur tror du att jag kände mig när jag var tvungen att säga att ”jag är ledsen men jag får inte lyfta så tacksam om du kan göra det åt mig?” Varnade om detta redan per telefon men undrade samtidigt vad den trevlige mannen tänkte att jag hade gjort :)

Han försäkrade mig med att de har äldre människor och är vana att hjälpa till med det mesta, de har även kört hem däck till vissa kunder, ett bevis på den service de har. ”Skönt Kalle (tror att han heter så) då får du tänka på mig som en 80 årig dam :)” (medveten om att det finns 80åriga damer som kan lyfta däck :)

Vill därför tacka bästa Borås Däckservice och Kalle för all hjälp idag.

Jag tackade och bugade (i ordets rätta bemärkelse) självklart live på plats :) men lite PR i bloggen och en dagens ros här kan knappast skada kan jag tycka.

Lämnade sedan däcken dit de skulle med samma kommentar om att jag inte kan hjälpa till pga. att jag är nyopererad och åter funderade jag på vad de trodde :)

Imorgon kl. 10 ska jag vara på kliniken för att kanske ta bort de sista stygnen eller bara för en extra koll så ska passa på att gå runt lite på stan och se om jag hittar en bikini. En måste jag ha men sedan ska jag köpa nr 2 på semestern då jag gillar trots allt bäst det som inte inte de flesta har <3

Vet inte ens vad jag har för storlek på överdelen numera så får nog ta med mig några och testa i provrummet för att jag tror nog att de är mindre än vad de är då mina tidigare referensramar är lite mer dramatiska :)

Nu ska jag titta på en ny dokumentärs serie som har kommit på Netflix om olösta fall och så ska jag sova med lilla Molly här i sängen <3

Buonanotte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *