Varning …

Som ni vet sålde jag de ursnygga italienska jackor från Don Vanquisher och en fd kund skrev till mig ikväll gällande huruvida denna sida är fake eller inte då de använder mina egna privata bilder samt namn för att sälja jackor som de troligtvis inte ens har. Tillåtelse på bilder och namn har aldrig någon fått av mig. De har tom. använt en bild på mig och Knut, märkligt …

Johanna finns också på en massa bilder med sina döttrar och utan. Sjukt … Vad är syftet liksom?

Här länken till sidan men kanske att de tar bort mitt namn och bilder när de ser mailet jag skickade till de (eller så bryr de sig inte alls…)

http://www.gravierendgut.de/288-don-vanquisher-skinnjackor-deluxe-michela-castellari-1087.html

Dessa jackor ligger ordinarie pris runt 14000:- så väldigt tveksam till att en beställning på en sådan för ca 360:- resulterar i att du får en Don Vanquisher jacka levererad till dig. Hade själv beställt den med nitarna för den ångrar jag att jag inte köpte själv … Var skeptisk och kolla bolaget innan du lägger någon beställning på något där.

Har mailat de direkt men även konsumentverket för att uppmärksamma de om detta. Om inte annat vet de kanske hur jag ska gå tillväga om de inte redan tagit bort mig från sin hemsida.

Oavsett så är det inte jag som säljer dessa jackor för dessa priser så vet ni <3

5 thoughts on “Varning …

 1. Näää det priset finns nog inte bara lurendrejeri… såg även att Toftby är på sidan. Så jag DM Johanna….. fasen va folk är fräcka

 2. Usch vad obehagligt. Du kanske även ska kontakta märket som de låtsas sälja. De är nog mest angelägna om att få bort sidan.

 3. Men så irriterande. Jag tycker det är otroligt fult av dom försöker med sådana här tricks. Sjukt rent av som du säger. Jag hade inte gått på det i alla fall. Jag klickade på länken och fann att näst sista bilden är från Ullared. Befängt!

 4. Hej

  Jag älskar min jacka den som du har på dej, jag minns när jag köpte den hos dej, när jag har den på mej är det så många som stannar till och tycker jackan är så snygg. Jag känner mej så stolt och cool med den, älskar den
  Vad trist att de finns människor som gör så, använder era namn utan tillåtelse och sälja för 360:- haha
  Läste tidigare inlägg att du kommer resa till Italien, vad skoj och härligt att du kommer iväg, förstår att du längtar
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *