Svaret på min Covid test ..

Igår vid 16 tiden var jag på min tredje eller fjärde återbesöket på kliniken där jag gjorde en bröstförminskning & bröstlyft för 2 veckor sedan.

Ska dit redan på torsdag igen. Mycket bra kontroller för självklart vill man ha så snygga ärr som möjligt samt inte ta några onödiga risker.

Innan jag gick upp till kliniken mötte jag upp Emelie som har köpt en kjol av mig och därför möttes vi utanför så att hon kunde hämta den och samtidigt utbyta några ord.

Fick senare ett sms av henne att den satt perfekt och att hon var super nöjd! Underbart!

Har förresten fått svar på blodprovet jag tog i fredags. Resultatet ska vara 99,6% säker och trots torrhosta i 6-7 veckor, förkyld i 3, ingen smak i 3 dagar men framförallt med andningssvårigheter som jag definitivt inte brukar ha så trodde jag att svaret skulle kanske visa sig vara postivit men icke.

Inga antikroppar här minsann, suck !!! Nu tillhör jag inte den riskgruppen som är värst drabbad men hade gärna sett framför mig att ha redan haft det och l

Nu ska jag nog ta ett bad och vila en stund,

4 thoughts on “Svaret på min Covid test ..

 1. Fick samma besked 😭
  Trodde också jag hade haft C19 i en lightvariant.. men ICKE! Blev helt knäckt haha, å är jättejätteavundsjuk, på dom som fått antikroppar..
  Känns lite som att dom som varit riktigt illa sjuka, dom verkar ha fått antikroppar, ja iallafall dom jag vet om

  1. Vissa som har utvecklat antikroppar hade dock ”enbart” feber i några dagar så väldigt olika det där … Tur att man inte tillhör den riktiga riskåldern åtminstone …

  2. Fattar hur jobbigt det är men man ska inte glömma bort att influensa gått också.
   Med liknande symtom…..

   Man är riktigt kaos kaos sjuk i covid….. lovar 🙈
   Det var värsta veckor jag varit med om.

   Kram till er båda! Viktigt ni är försiktiga nu när ni inte har antikroppar. 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *