YES!!!!

Klockan är 6.30 och sitter här vid kusten och tittar ut mot havet medan kaffebryggaren är på. Skulle kunna sitta så i timmar …

Vet ni när jag såg min syster och syskonbarn sist? För 15 månader sedan. Mår dåligt av bara tanken att vi som är så få i vår familj inte ens har kunnat träffas speciellt med tanke på den otroliga jobbiga situation min syster har befunnit sig i med två mindre barn hemma i karantän och allt som detta har inneburit för henne.

Här två bilder hon skickade till mig från Riccione där de är just nu <3

Många fler än oss så klart som inte har kunnat träffas men att inte få se mina mindre syskonbarn och min enda syster på så länge är faktiskt påfrestande.

Sista gången vi sågs var i Marbella förra mars/april då vi skulle fira vår mamma som fyllde 70 med en gemensam resa. Sedan dess har jag inte sett mina söta syskonbarn och inte kunnat sitta live och prata med min fina syster.

Därför är jag så glad att jag igår bokade att mellan den 5 till 10/8 åker jag till Bologna. och helgen 7-9/8 ska vi åka till italienska kusten (Cesenatico eller Cervia) för att bara vara vid havet vi 4.

Nicole och jag ska till Smögen denna helg (om det inte spöregnar) men framförallt ska vi iväg 3 dagar (ska boka detta inom ett par dagar) till en av de städerna hon alltid har velat åka till och som jag definitivt tycker man ska passa på att se nu då de alldeles för många turister som i vanliga fall besöker den gör det svårt att kunna njuta av denna vackra och speciella stad (kan du gissa vilken stad jag menar?) Hon sommarjobbar och ska även försöka få ihop en resa med sin/sina kompisar då båda resorna hon hade planerat blev inställda som för de flesta av oss. Hon får helt enkelt vänta lite till innan hon får träffa moster och kusiner men jag måste <3

Längtar så otroligt mycket att få spendera lite tid med de och innan den 5/8 kan inte hon så vi har ofta svårt att få ihop somrar tillsammans då vi i Sverige börjar jobba när de i Italien börjar sin ledighet. Så typiskt. Så den 6/8 medan hon jobbar ska jag ha de små för mig själv och så åker vi till havet dagen efter <3 Jag börjar jobba den 12/8 så glad att vi lyckas få ihop nästan 5 dagar <3

Ett långt inlägg för att enbart beskriva den stora glädjen om att få snart möjligheten att åka hem till Italien. Där är reglerna rätt så strikta med solstolar som placeras med social distansering i åtanken (helt rätt så klart).

Vet att jag inte ska hoppa efter min operation men gör det inombords :)

Sono contentissima !!! = Jag är jätteglad !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *