Benvenuta till nya bilen …

Som ni har kanske märkt så har bloggen varit låst pga. att Loopia stängde den då så många spam kommentarer kom (en säkerhetsrutin). Nu har underbara Sanela gjort det som skulle göras och Loopia har öppnat upp den igen. Måste verkligen säga att de som jobbar på Loopia är alltid väldigt trevliga de gånger jag har ringt.

Igår kl. 10 sa jag addio till den Audi A3 som jag har haft de senaste 3 åren för att hälsa benvenuto till denna svarta Audi Q2.

Automat som den tidigare men ny lite högre model, annan färg och doft av nybil.

Av Teknikens värld beskrivs den som Audis nya Q minstingen men kanske roligaste suv hittills. Kunden beskrivs där som ”unga i sinnet” då Q2 sticker ut med mer vågade former (japp, vi har något gemensamt denna bil och jag :) En pigg bil med sportig nerv som kommer till stor del tack vare styrningen som är progressiv (vad detta nu betyder). Älskar att läsa beskrivningar men håller med om allt :)

Min tsum tsum har bytt nu bil och körde hem tidigt imorse från kusten.

Denna detalj fanns även i förra A3 och använder den ofta.

Till er som har frågat så har jag tagit mitt körkort i Italien då jag bodde fortfarande där när jag var 18 år.

Nu väntar en massa att göra denna dag efter att ha varit iväg 2 dygn …

Kram så länge <3

6 thoughts on “Benvenuta till nya bilen …

    1. Vissa drömmer om sportbilar, det är något jag aldrig har varit intresserad av men en fin mellanbil speciellt om från Audi är mer min ”cup of Tea” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *