Imorgon är det dags …

När man sover så mycket som jag har nu gjort på dagtid så vaknar man också rätt så tidigt. Molly och jag njöt på balkongen en stund vid 5 tiden för då är det inte många som dricker sitt morgonkaffe skulle jag gissa.

Vid 16-17 tiden idag ska jag bege mig till kusten och det är sista gången jag kör min Audi A3 (som jag har gillat otroligt mycket). Imorgon ska jag nämligen hämta min Audi Q2 som inte är större än en A3 men som är lite högre och därför lite roligt med variation. Min är ganska basic men automat för älskar att inte behöva växla :)

Bilden nedan tog jag när jag för några månader sedan var på bilfirman och tvekade mellan A3 och Q2 :)

En alldeles lagom stor bil för mig som pendlar numera en hel del till jobbet (med undantag för vinter månaderna då jag har ett dåligt mörkerseende och att köra är då inget bra alternativ)

Det jag längtar efter mest är doften av ny bil för visst är det något speciellt att sätta sig i en ny bil? Har nu lagt båda nycklarna i väskan (ett under att jag inte har tappat en av de).

Imorgon får ni se den och jag har gått från en mörkgrå bil till en svart, en färg som ställer vissa krav på mig men har aldrig haft en svart bil innan så dags för en ny premiär.

Brukar ni förresten döpa era bilar till något? Många som gör det men personligen har jag inte haft det behovet ännu :)

Först väntar dock en sista körning med min nuvarande och då jag sova vid kusten ett par dagar får jag packa ihop det jag behöver. Har en benägenhet att ofta glömma antingen linsvätska eller mina glasögon :)

2 thoughts on “Imorgon är det dags …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *