Test, återbesök och en god utomhus lunch …

Inlägget innehåller annonslänk till Wakakuu.

Idag kl. 10 gjorde var jag och tog det där blodprovet där man tittar på om jag har utvecklat de antikroppar som isf. visar om jag har haft Corona. Testet är 99,6% säker så ska bli spännande att se om det första ”stick i fingret” testet (som var negativ) visade rätt eller inte.

Då jag hade ett par timmar innan jag skulle på återbesök på kliniken där jag opererades förra veckan gick jag till Intimissimi, en italiensk kedja som säljer framförallt underkläder. Ska visa i ett senare inlägg vad jag har köpt, dock får jag inte använda den nya behån på minst 7-8 veckor :)

På kliniken tog de bort några stygn och jag uppskattar att de vill att man kommer ofta på återbesök, en otrolig trygghet som kund. Nu tyckte de nämligen att jag ska vila så mycket som möjligt så att allt läker som det ska i värmen.

Från kliniken till en välbehövlig lunch på Farellis med fina väninnan Johanna. En kall öl och en ceasar sallad så började vi få tillbaka energin för visst älskar vi värmen men viktigt med pauser och vätska :)

Så nöjda vi var här när maten kom in <3

Vi satt och njöt av maten, drycken och självklart sällskapet för jag älskar långa luncher där ingen är stressad.

Och idag invigde jag mina nya chinos från Replay. Tycker så mycket om de att jag idag även har beställt de i vitt. Idag till en kortärmad vit skjorta från Polo Ralph Lauren. Såg att de rea på vissa av de HÄR.

Tittar du på bilden ser du att något nude sticker ut. Den ska jag ha i 3-4 veckor och ska se till att huden mellan brösten inte är svullen. En liten accessoar som nog vissa undrar vad det är :)

Ni får ursäkta min fortfarande trötta ansikte men antingen ser jag ut så alltid utan att vara medveten om det eller så är ser jag lite extra trött ut för att kroppen håller fortfarande på att läka vilket inte sker på bara en vecka.

Johanna gick sedan till sin lilla Lucy och jag åkte hem till småstaden.

Väl hemma tog jag en kall dusch och nu gör jag det sjuksköterskorna sa till mig på kliniken. Ligga och vila och låta såren andas, klockan är 19.45, Nicole har precis gått för att träffa några kompisar och ha picnic och jag ska titta på en ny dokumentär jag har sett har kommit ut.

Kram på er <3

10 thoughts on “Test, återbesök och en god utomhus lunch …

 1. Tack för idag fina vän! Älskar långluncher utan att behöva titta på klockan.
  Och milde tid så behövlig den lunchen var 😁😍

  Kram och nästa gång är det min tur att bjuda. 💕

 2. Hej! I ett gammalt inlägg om en fest i rojalistisk anda hade du en underbart fin klänning. Var hittar jag den?

  1. Hej Sofia, du menar på invigningen av The British library tror jag som dock var vara för ett par veckor sedan. Klänningen kommer från märket Oneseason som jag tror är från Australien men säljs i flera butiker i Sverige. Den gröna jag hade där var dock från förra året.

  2. Tack för svaret! Då är nog klänningen svår att få tag i, men den var superfin och du bar verkligen upp den!

  1. Hej Malin, såg de på Boozt (online shopping) och kunde inte låta bli att testa de. Älskar chinos så sök under märket Replay så hittar du de där. Beställde de även vita nu då jag är så nöjd med de och vet att jag kommer att använda de mycket. Jag har storlek 27 på de och sitter skönt (är 1,69 och väger 69 just nu) så kanske mina mått kan hjälpa dig i att beställa rätt storlek :) Trevlig helg till dig med!

  2. Tack för snabbt svart :) Älskar chinos och speciellt nu i sommar då jag inte gillar att gå i shorts. Älskar även klänningen från Fira som du hade på dig nyss när du var på kalas men hittar den inte tyvärr. Gillar att den är hellånga:)

  3. Då har vi nog samma smak för shorts går jag enbart med när jag är utomlands :) Tror att den klänning såld slut faktiskt men hoppas du fick tag i chinosen. Längtar redan efter att de vita kommer i samma model. Långa klänningar är ett måste även hos mig då korta använder jag inte av samma anledning som shorts … Önskar dig en trevlig kväll i värmen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *