De där svaren jag alltid har funderat över …

Har ni gjort sådana där oskyldiga tester som ibland dyker upp på Facebook? Då jag inte har varit tillräckligt klar i huvudet för att plugga pga. smärtlindring så finns det som sagt tester där du bara trycker på en knapp och voilá får du ett snabbt svar.

Forskare brukar lägga stor vikt på något som kallas validitet samt reliabilitet men Facebook har inte dessa krav vilket jag lätt kunde konstatera då olika svar kom när jag gjorde samma test.

Dessa är dock de första svaren jag fick när jag klickade på de olika frågorna. 69 år? Allvarligt Facebook? Och då ska man vara medveten om att den utgår på en bild på mig som jag tycker är ok :) Igår hade den nog visat på 99 — (jag fyller 49 år i november för er som ej vet)

Egenskaperna som kännetecknar mig tycker jag att åtminstone de första 2 stämmer väldigt bra. Huruvida jag är en bra vän eller inte är jag inte rätt person att svara på :)

Till sist den frågan jag alltid har undrat över då jag vill ha en hund. Hur skulle jag själv se ut som hund? Vem liksom har inte funderat på det? Tror att alla stora filosofer/tänkare har någon gång legat sömnlösa för att få det svaret något Facebook har ordnat.

En Michispaniel? En ny hundras som borde registreras på SKK?

Nu är klockan 6.30 och vid 11-11.30 ska jag iväg till en sjö 30 minuter härifrån där inte så många ligger och solar för att tillsammans med Ann-Louise njuta av sommarvädret. Själv får jag bara sola ansikte och ben men bättre än inget.

Önskar dig en trevlig dag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *