Inköp av lite smink, vad tycks?

Det var några som var lite nyfikna att få se vad som fanns i de där små kassarna från NK:s sminkavdelning och här kommer svaret <3

Ögonskuggan i dessa härliga jordnära nyanser och läppglansen kommer från ett märke som jag personligen aldrig har hört talats om: Hourglass, HÄR kan du läsa mer om det.

De eleganta förpackningarna i kombination av de vackra färgsamlingarna gjorde att jag fastnade för dessa produkter direkt. Självklart är de inte testade på djur.

Vilken snygg kombination och som sagt, jag ska gå en 5 minuters kurs hos Johanna som vi ska dela med oss så att ni som likt mig vill kunna lägga den enklare make up ska kunna lära er.

Kan känna själv att jag är i den åldern då jag borde kunna lite smink trolleri för även om jag inte ska bli någon Joe Labero så finns det små trick man kan enkelt lära sig för att skapa små illusioner.

Ögonskuggan köpte vi båda två i samma färger men läppglansen köpte vi i olika nyanser. Denna blev mitt val efter att både Johanna och den trevliga och hjälpsamma expediten gav sitt tyckande.

Då jag inte har använt en concealer på över 1 år och jag verkligen behöver så blev jag rekommenderad en från YSL i tonen 2,5. Hon visade mig att man ska applicera lite även precis under ögonbrynen för att öppna upp ögat. Som sagt vi ska allt bli små trollkarl när vi har lärt oss grunderna.

Vi köpte produkterna på NK men finns säkert även på andra ställen. De hade så otroligt mycket men igår började jag med detta <3

Nu är klockan 6.30, vaken sedan 3 och idag hoppas jag att hjärna är tillräckligt klar då jag måste plugga en massa även om jag ska hinna med en liten tur på stan för att se om mina favoritjeans som jag har typ slitit sönder finns kvar i min storlek.

Önskar dig en skön start på denna tisdag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *