Äntligen efter en vecka :)

Satte på en film vid 15 och somnade i 4, 5 h, lagom till Nicole kom hem från sitt jobb. Nu ska jag försöka fräscha till mig genom att ha tvättat håret efter en vecka. Har nu en hårinpackning som ska få värka i en timma innan jag sköljer av det. Att luta sig framåt för att tvätta håret är inte just nu den skönaste ställningen :)

Väldigt nöjd med dagens rea shopping i form av en lång randig skjortklänning (älskar sådana) och en beige sweater men det jag nog är mest nöjd med är ett par chinos från Replay (ska visa i dagarna) jag ar beställt online och som jag bara känner att de kommer att bli mina sommar favoriter. Just dessa var inte på halva priset men på 30% rabatt så funderar om jag även ska ”investera” i ett par vita för behöver byxor som inte är jeans då jag aldrig går i korta shorts (enbart utomlands) så kan lätt motivera detta köp med gott samvete.

Nicole fann på halva priset en ursnygg kjol som hon ville köpa till sin kusins konfirmation i Italien men även om den blev inställd i maj kommer den att ske vid något tillfälle och då kan hon ha den då istället.

Ett par chinos, en linneskjorta eller vit t-shirt och så är man klädd utan att behöva komplicera det. Generellt ska du skippa alldeles för mycket mönster om du känner att just överdelen på din kropp är lite större eller så bryr man sig inte om det och köper det man gillar. Det valet finns också :)

Nu har jag hyrt en film på sfanytime som heter ”När tystnaden bryts Bombshells” och hoppas inte somna ifrån den för andra gången :)

Nu ska denna sötnos hålla mig sällskap under filmen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *