Lite syre innan mer sömn …

Det händer inte varje dag att min mor ringer mig för att fråga om jag vill gå en liten promenad och då jag kände för lite syre så tackade jag ja. Ingen sol men skönt ute denna midsommardag då de flesta låg nog fortfarande och sov efter gårdagens festligheter.

Friskt i luften och helt underbart fram tills det började regna :)

Det blev en promenad på ca 45 minuter, ingen power walk i mitt fall men ändå lite rörelse för att försöka få ner lite svullnaden i kroppen.

Jag trodde nämligen att jag skulle direkt efter operation väga 1 kg mindre då det är vad plastikkirurgen tog bort från mina bröst. Sjuksköterskan varnade mig dock med glimten i ögat att vätskan efter operationen gör att min positiva bild inte riktigt stämde, hahaha!

Väl hemma la jag mig i sängen och sov i hela 5 timmar för att vakna med en otrolig smärta. Tyvärr bara en tablett kvar så imorgon ska jag messa direkt för att få nya utskrivna för det här gör mer ont än jag trodde men å andra sidan är det inte en helt vanlig bröstförminskning/bröstlyft han har gjort så får bita ihop och försöka sova bort smärtan.

Min lilla keliga Molly har dock inte riktigt förstått att det där med att gå på min överkropp för att lägga sig där är inte så uppskattat just nu :)

Nicole messade att de lämnar regniga Varberg för att komma hem redan idag (istället för imorgon). Imorgon ska jag ladda med juicer och andra nyttigheter för kroppen behöver all den hjälp den kan få i läkningsprocessen.

Nu ska jag kolla om jag hittar någon film/serie och i nästa inlägg ska jag visa något som jag snart inte längre kommer att kunna motstå <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *