Önskar dig en trevlig Midsommar …

Idag är det Midsommarafton, vädret bjuder på sol och många håller på och packar inför en helg mot kusten. Min dotter är en av de då de flesta av hennes kompisar är där och de är några som ska snart åka till Apelviken, så glad för hennes skull …

Molly får dock inte följa med henne :)

För oss som inte är födda i Sverige är denna högtid en liten märklig och rolig sådan. Då familjen brukade varje sommar komma till Sverige har vi oftast sett till att komma just vid midsommarfirandet så att jag och Melissa kunde ta del av detta. Klä midsommarstången, fixa kransar till håret, dansa små grodorna och se vår gamla och härliga mormor göra lekar med sin syster Stina. Minns när de två skulle vira in varandra i toalett rullar (en av många tävlingar vi hade då) och alla mer eller mindre kissade på sig av alla skratten.

Härliga minnen, sådana som är viktiga och tacksamma att ha <3

Nicole åker om ca 30 minuter sedan ska jag nog duscha av mig för det har varit varmt inatt och kanske ta en bok till balkongen. Ska nog ta även en kortare promenad runt Annelundsparken (får nämligen inte köra bil på några dagar) för att få njuta lite av denna soliga dag.

Önskar dig oavsett vad du gör en skön midsommarhelg <3

6 thoughts on “Önskar dig en trevlig Midsommar …

 1. Glad midsommar! Inget storslaget firande för mig heller, fast jag är född i Sverige. :) Fast en lunch med matjesill och gräslök blir det. Sen åks det ut till havet och tar en promenad ut på någon klippa. Med lite saltlukt i näsan, sol på kinderna och vacker vy för ögonen så blir jag nöjd med dagen till ära.

  1. Ja, mer behövs inte. Jag blev lite spontant inbjuden på lite firande så ska dit så länge jag orkar. Tacksam att de tänkte på mig för även om jag hade bestämt mig för att bara ligga och vila så är det ändå mysigt att få komma ut lite :)

 2. Hej på dig bästa Michaela!
  Glad midsommar och god fortsättning på denna sommaren.
  Ville bara dela med mig utav min nya italienska crusch…….omg Michaela han e det snyggaste jag sett nämligen Michel Marrone. 🤪😘🙃😉🤤🤤
  Har du sett filmen? Om inte …..snälla sen den 😃😃
  Alltså vuxen snusk deluxe , spänningen , musiken, skådespelarna, allt omg…..
  Ha de bra kram Sara

  1. Hej på dig! Av dina ord förstår jag att han är något utöver det vanliga :) Heter filmen Michel Marrone? Netflix? Ska definitivt leta för dessa första dagar blir det mycket vila <3
   Snusk deluxe kan jag allt behöva som en variation till mina true crime serier, hahaha!
   Glad Midsommar på dig!

  2. Hahahah härligt…..”365 days” heter filmen , jo på Netflix. Michel marrone heter skådespelaren (riktiga namn) …..du måste se den. Ha de bäst kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *