Jag gjorde åtminstone ett försök …

Jag var införstådd med att min midsommar skulle tillbringas i sängen med Molly och Netflix. Har sovit hela förmiddagen och vid 11 fick jag ett sms av min väninna Tania att hon skulle till Jessica, en gemensam väninna och fd granne för ca 23 år sedan och hennes familj. Då de frågade om jag ville följa med tänkte jag att sitta på en stol hemma hos de och få uppleva lite midsommar lät som en mysig idé då alla bombarderar sociala medier med härliga bilder med kransar i håret, leenden och jordgubbstårtor.

Jessica och Patrik har sedan några månader tillbaka köpt sig en San Bernard hund, unghund just nu men jösses så stor även om liten i jämförelse med många andra i samma ras.

Tanias Alexa är betydligt mindre :)

Tyvärr kände jag mig svimfärdig väldigt snabbt, lite illamående och yr så efter bara max 30 minuter fick Tania köra hem mig och nu ligger jag åter i min säng med Molly, Netflix och riskakor som midsommarmat :) Tryggt och skönt får jag väl ändå tycka. Vill verkligen inte riskera några fula ärr eller att känna mig yr så här kommer jag at ligga resten av dagen.

Jag gjorde åtminstone ett försök och tackar för inbjudan och skjutsen <3

Under tiden är mini Castellari i Varberg och ska uppleva en midsommarfirande som förhoppningsvis blir minnesvärd. Så många tjejer som är där och som troligtvis möts upp för att fira tillsammans. Tilda och Nicole har tom. köpt sig nya klänningar dagen till ära (hon betalade 2/3 av den själv och jag stod för 1/3) Bra att hon inte längre tar sådant för givet, uppskattar detta väldigt mycket <3

Kransarna tror jag att de har bundit ihop själva och visst blev de hur fina som helst. Så glad för hennes skull och båda dessa klänningar kommer från Adoore.

Man ser verkligen glädjen i hennes ögon och det är nog det som får oss föräldrar att må som bäst <3 Ebbas söta klänning är också från Adoore så gissar att detta märke har sålt väldigt bra trots Corona oron …

Hoppas att de får en fantastisk dag och kväll, en rolig sådan med försiktighet och så önskar jag er detsamma <3

8 thoughts on “Jag gjorde åtminstone ett försök …

  1. Uppskattar dina inlägg extra mycket en sådan här dag när mitt enda sällskap också är Netflix.
    Hoppas att yrseln försvinner snart och att läkningen går fint.

    1. Ligger i sängen med Molly och då är jag tack och lov inte yr. Jag håller på och titta samma serier för känns som att jag har sett allt jag vill se :) Tips? Glad midsommar förresten …

    2. Har precis tittat på ”Afterlife”. Den var riktigt bra. Och vill du skratta så ”Grace and Frankie”. Men det kanske blir lite jobbigt med stygnen…

    3. Hoppar in i diskussion här. :) Mitt tips på true crime är The Jinx på HBO. Dock ej Netflix. Men de har 14 dagar prova och det hinner du avverka serien på gott och väl. :)

  2. Vara yr är nog det jobbigaste jag vet. Hoppas du känner dig bättre efter att ha vilat. Nu var det jag som fick frågan om tips på Netflix men Bloodline är en bra serie tyckte jag när jag såg den. Kommer inte på någon annan just nu. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *