Provtagning Covid 19 …

Igår kväll när Nicole slutade på jobbet fick vi serverade en riktig god carbonara och inte blir vi ledsna över att det finns lite kvar även idag.

Nu på förmiddagen ska jag ta en promenad men efter det blir den en lugn dag för vaknade redan vid 2 och kunde inte somna om. Förflyttade mig till soffan och Molly följde efter mig <3

Tabletterna jag fick med mig hem hjälper men när jag inte har de i kroppen finns det vissa rörelser som gör lite ont… Stygnen ligger framförallt under brösten (vid bröstlyft får man en sk. ankare) och rörelsen att lägga sig ner och resa sig upp är de som är mest smärtsamma. Han gjorde även lite annat då det fanns en hel del att göra efter 6 år med alldeles för stora implantat men den tilliten vid val av plastikkirurg för denna operation hoppas jag visa sig vara rätt.

Som sagt, en operation på 3 timmar ska nog påverka, konstigt vore annars. Igår kväll provade jag min nya Adoore klänning som jag kunde knappast knäppa upp men igår satt den alldeles perfekt och den föll snyggt till skillnad från en vecka sedan då jag köpte den.

Trots att mina nya implantat är fortfarande stora jämfört med vad de flesta väljer så känns de väldigt små i i nuläge och i jämförelse med de tidigare.

På kliniken där jag opererades gjorde de även Corona testet. Inte den där man lämnar blodprov och får resultatet efter 1-2 dygn men den du får ett stick i fingret och svaret kommer efter 10 minuter. Enligt det testet har jag inte haft Covid-19 vilket känns för mig helt ofattbart.

Mina symptom som torrhosta i 6-7 veckor, andningssvårigheter i flera veckor och ingen smakkänsla i 4-5 dagar är ju trots allt inga vanliga symptom på en vanlig feber så känner mig lite tveksam inför provresultatet. Ska jag kanske ändå ta ett blodprov för att isf. bekräftat att jag inte har haft det eller ska jag göra det för att jag själv tror att jag har? :)

Blev väldigt förvånad faktiskt för sjuksköterskan som tog sticket på fingret hade själv testat sig positiv och hon hade haft exakt samma symptom som mig. Suck, jag som var säker att tillhöra den gruppen som nu är med största sannolikhet immuna mot viruset.

Nu lite morgonkaffe, klockan är 5.30 och jag har som sagt varit vaken sedan 2 …

4 thoughts on “Provtagning Covid 19 …

 1. Hej!

  Jag planerad att göra ett bröstlyft/förminskning men lite osäker på vem jag ska välja. Får man fråga vart du gick?

  1. Hej Annika,

   jag valde att denna gå till dr Berne på Klinik 34. Än så länge ser det bra ut även om känslan är att de ser mindre ut än vad jag hade tänkt mig men å andra sidan har jag en behå som trycker stenhårt så gissar att proportionerna rättar till sig när dessa 3-4 veckor har gått … Kram

 2. Hej, ville bara säga att för covid testas man i näsan, med tops, hua, på sin vårdcentral eller bokar tid där och åker till knalleland. Blodprov visar om man har antikroppar 😊

  1. Hej, vill just veta om jag har haft det så ska boka tid för testet jag gjorde var negativ men vill göra en riktig sådan där blodprov tas för att vara säker då jag själv är väldigt förvånad över att inte ha haft det isf. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *