Lite smärta och en tillbakablick …

Känner mig inte så kaxig just nu för så fort morfinet går ur kroppen så gör det såret under bröstet väldigt ont med tanke på att behån ska sitta hårt. Hmmmm … Ingen skön känsla alls men tur att man vet att det går över och att den är pga. av någon slags frivillighetsprincip :)

Magen är också väldigt svullen efter all vätska under operationen så känner mig inte riktigt så midsommarfin vilket dock inte gör något då jag ska bara vara hemma med Molly. Kanske en kort promenad i stan men sedan sängen och avkoppling deluxe medan de flesta andra plockar blommor att sätta under kudden och dansar små grodorna :)

Här förresten en 6 år gammal bild från Rhodos där jag har den byst storlek jag nu har återgått till (sedan i tisdags) Den skjortan älskade jag men vet inte var den tog vägen :( Att kunna ta på mig en skjorta och att den faller snyggt är nog vad jag har längtat mest med operationen …

Imorgon ska jag nog googla på en liknande skjorta, vet att den var från Italien och att märket hette Two Women tror jag …

Nu ska jag sova, hörs imorgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *