Att vila sig frisk …

Klockan är bara 15.30 och är redan väldigt trött vilket inte är märkligt i sig då jag är vaken sedan 2 inatt och det har bara gått 48 h sedan jag opererades.

Idag tog jag en långsam promenad runt Pickesjön för att få lite syre innan alla lämnar mig för att fira midsommarafton på olika håll medan jag förblir ensam hemma med Molly som dock är lycklig över att ha mig som sällskap när hon rullar ihop sig bredvid mig för att sova.

Det bruna som sticker ut mellan brösten är något som ska hålla in huden då jag tidigare inte hade något utrymme mellan de två.

Har självklart försökt titta lite på resultatet och det ser bra ut även om jag än så länge tycker att de ser lite små ut :) Psyket måste vänja sig för den valda storlek är inte liten alls.

Trött, relativ nyopererad och envis … Ska dock inte vara lika envis denna helg som jag kommer att tillbringa genom att vila mig en hel del. Kroppen är rätt så trött just nu.

Känner även när jag bloggar och messar att jag är lite suddig i hjärnan så tankeförmågan är nog inte så aktiv just nu …

Mötte en av er följare på ICA som undrade vad jag gjorde redan ute. Hahaha! Tack för att ni har koll på mig och lovar att nu blir det bara vila så att återbesöket på kliniken på måndag blir så bra som möjlig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *