Vaken efter operationen …

Vid 9.45 fick jag åka till kliniken (som finns i Göteborg) då den kunden som skulle opereras före mig var sjuk och möjliggjorde en snabbare tid för ”Moi”.

Väl framme blev jag hänvisad till mitt privata ”rum” och efter några stick bled det en mängd olika tabletter till frukost. De testade de mig även för Covid, svar imorgon.

De förberedde mig för narkos och så fick plastikkirurgen rita lite på min kropp för att bida sig den uppfattmomgen om vad han skulle utföra, en större operation när olika momenten ska fixas. Blev förflyttad till operationssalen, hälsade på narkosläkaren och sjuksköterskan och där låg jag i en slags badmössa med kanyler på båda armbarna och maskiner och personal som hade stenkoll.

Minns bara syrgasen, sedan slockade jag för att vakna i den sköna sägen med kaffe, lite bröd, och saft. Det kaffe smakar alltid som bäst.

Nu är klockan snart 23, jag må bra, brösten kan jag inte uttala mig ännu om då jag har ett bandage som tycker och då jag är lite trött från narkosen ska jag nu ta en liten tupplur…

Tack alla<3

One thought on “Vaken efter operationen …

  1. Spännande sen å se hur du gillar dom nya, sugen själv men den smärtan ? Är noginte å leka med 😂😂 jag har hög smärttröskel, men brösten? Vet a sjutton,sen vet jag inte vart man ska gå…
    Å intressant å få veta om covid19
    Jag tror själv jag har haft en lightvariant… å även kanske du? Du hade jo några veckor du inte mådde tipp topp
    Berätta allt sen😀😘😘😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *