Grattis Albin 10 år !!!

Igår fyllde Nicoles bror Albin 10 år, GRATTIS !!! Vilken mysig kalas med strålande väder och vackraste och godaste hembakade tårta (Albins mormor Berith och Anna låg bakom denna skapelse)

Hur många 10 åringar önskar sig en vit tårta med detaljer i guld, Albin har stil!

Så himla fin! Albin blev firad ordentligt med en massa paket, sång och vänner/släktingar som kom i omgångar under eftermiddagen/kvällen (allt för att kunna hålla den sociala distanseringen) för att fira denna nyblivna 10åring som är i den åldern då man börjar önska sig kläder i present.

Apropå kläder så är min snart 18åriga dotter väldigt nöjd med att hon kan ha min storlek då hon igår lånade min nya klänning, hon invigde den åt mig helt enkelt, så snäll hon är :)

Underbart att få sitta på verandan och prata med Nicoles och Albins farmor, Albins mormor och alla andra …

Den moderna famiglia där jag som ex är inbjuden och alltid tacksamt tackar ja. Minns fortfarande första gången när han fyllde år och jag blev inbjuden, grät av lycka och Nicole som då fortfarande var barn undrade varför jag var ledsen men tårarna var av ren glädje <3

I år glömde jag dock min systemkamera men här ett mobilkort på famiglian och då jag själv inte har en stor sådan så är alla deras släktingar även lite mina :)

Nästa gång det blir kalas är det för denna tjejen som i september blir 18 år !!! Kan inte förstå att Albin är redan 10 och Nicole snart 18 och jag fortfarande 38? :)

Kolla vilken färg Nicole har fått av att sola någon timma då och då i trädgården eller hos oss på balkongen. Otroligt!

Tack för kalaset Albin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *