Någon i familjen tycker att kaffet doftar som …

Vid 7 tiden imorse gick jag min lilla runda runt Pickesjön och wow vad fint det var med solen, morgondimman, ljudet från fåglarna som sjöng och doften av skogen på morgonen.

Efter min lilla runda runt sjön var det bara att åka hem, sätta på kaffet och sätta mig framför datorn inför två online möten.

Tyvärr var mjölken slut så kaffet doftade lite extra starkt, en doft som nog min Molly inte riktigt uppskattade då hon började krafsa runt min kaffe mugg som om hon hade varit på sin katt toa. Hon ville helt enkelt, som många påpekade på min insta story, få bort det obehagliga doftet på det sättet hon är van vid.

Gå in på min insta story @michelacastellari om du vill se detta gulliga beteende.

Efter mina möten gick jag till Klinik Villastan för att göra en liten touch up runt mungiporna så att de inte faller ihop :) Det blev så bra och fasiken att jag inte tog ett före och efter kort för er som är intresserade.

Har tittat in på online sidan för min nya sommarkurs och blev trött direkt då min första intryck var att jag upplevde upplägget som lite rörigt, en upplevelse som kan dock mycket ha att göra med att den är inte uppbyggd på samma sätt som förra kursen och därför upplever jag den som sämre. Förhoppningsvis handlar det mer om att vänja mig vilket jag nu ska göra då jag ska lyssna på första föreläsningen medan Nicole är och jobbar.

Den här veckan ska hon jobba måndag-söndag, hon har tackat ja till alla passen hon har fått vilket är riktigt bra <3

2 thoughts on “Någon i familjen tycker att kaffet doftar som …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *