Summer sale 30-50% tips …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

15 minuter kvar till midnatt så väntar för att vara bland de första som loggar in på Wakakuu som just denna söndag startar sin sommarrea!!!

Dessa underbara skor (se nedan) har jag provat i Borås och det är just dessa jag vill beställa för halva priset! Märket är Sam Edelman och de finns även i svart så ska beställa båda färgerna för att bestämma vilka jag vill helst ha …

På Wakakuu säljer de även märken som Superga (jag har ett par nya vita varje sommar), Havaianas (har nog fyra par, älskar de till allt på sommaren), Stylein, Filippa K, Ganni, By Marlene Birger, Stand, Moncler, Gestuz, Isabel Marant och många många fler.

Missa därför inte deras rea HÄR, 10 minuter kvar nu så ska jag trycka på beställ direkt :)

Några plagg jag kan varmt rekommendera är den blus jag har på mig på bilden nedan. Den är från Stylein och tror att de har den i beige och ljusblått … Nicole har den vita (på bild) och jag har den i svart.

För att inte prata om denna kostym och byxa från Stylein som jag köpte i våras och som jag skulle ha haft på min systerdotters konfirmation i Italien som blev självklart inställd pga. Corona. Har inte ens invigt den än tyvärr …

Nu stänger jag inlägget för att gå in på Wakakuu och håller tummarna för att skorna finns på REA…

Uppdatering kl. 8.50 – Rean började inte vid midnatt så gick och la mig och när jag gick in nu var skorna i svart redan slutsålda och de i stake print kunde jag snabbt beställa med 30% rabatt. Hoppas du själv hittar något denna söndag <3

Jag hade lagt mycket i varukorgen men så bestämde jag mig i slutändan endast för skorna då det var de jag ville ha. Så lätt att vilja shoppa en massa bara för att det är rea så tänk två ggr på vad du verkligen vill ha …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *