Marbella och lite planering.

Det ser ut som att det ändå blir 10-12 dagar i Marbella från slutet på juli till några dagar innan jobbet väntar igen!!! Efter att flyg har ställts in så bokade jag igår med ett annat flygbolag (som redan börjat flyga). Det ser alltså ut att bli en liten utlandsresa trots allt … UD kommer nog inte ha kvar sin avrådan till utlandsresor från 15/7 (troligtvis tas den bort tidigare än så) och i värsta fall får jag boka om den biljetten om UD avråder igen (osannolikt). Lite säkrare möjlighet till sol och miljöombyte. Promenader till gamla stan eller Puerto Banus på morgonen, en kaffe där innan promenaden tar oss tillbaka för sol och bad, solstolar med social distansering, läsning och avkoppling. Ska läsa en sommarkurs så hoppas vara motiverad även när jag är där :)

Vad händer i veckan? Gjorde en liten planering för att ha lite koll men självklart kommer den att fyllas på med några måsten.

Måndag – promenad kl. 7, morgonmöten online, sista online förhören, besök på Klinik Villastan, min sommarkurs ”Sociologi – Våldets roll i samhället” startar, plugga kurslitteratur. Kvällspromenad.

Tisdag – jobba, plugga, promenera.

Onsdag – Skolavslutning med den klassen EK1 där jag är mentor med en kollega. Vi ska ha lite utomhus aktiviteter i Lerum vid 10 tiden om vädret tillåter. Tillbaka till skolan för att packa ner allt på mitt skrivbord och material då jag flyttar till ett annat arbetsrum nästa termin. Promenad.

Torsdag – Jobb, plugg och promenad.

Fredag – Skolavslutning med arbetslaget på mysiga Aspenäs fram till 13-14 tiden. Kalas för Albin i Borås, Nicoles bror och sedan middag i Varberg för att fira en annan bror.

Lördag – Åka hem från Varberg och på kvällen invigningen av det engelska biblioteket i Arnungared, hemma hos magister Romild (han älskar titlar och jag älskar att han gör det :)

Söndag – 1 mil tänker jag gå om vädret är fint, sedan blir det nog att plugga och följa det schema jag lär få imorgon när min sommarkurs startar. Kanske en liten rolig fika för att säga hejdå till 2 attribut som jag har haft i 6 år och som veckan därpå ska bytas ut till mindre … Allt har sin tid :)

2 thoughts on “Marbella och lite planering.

  1. Ja dessa attribut….fäller en tår här…9 dagar…3 timmar…18 minuter…4 sekunder :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *