Studentfirande och lemonad …

Vilken dag med så mycket känslor trots Corona, trots regn och trots att saker och ting helt enkelt inte alltid blir som man kanske önskade.

Studentdagen för 2 av de klasser jag har undervisat online i psykologi.

Dagen till ära blev det detta set från engelska märket All Saints med denna oversize blazer i en underbar nyans av nude/rosa.

Pandemi avgångselever som i år inte fick fira alla tillsammans. Istället fick de fira klassvis med endast 1 person som fick vänta vid deras utspring som annars sändes online.

På detta även regn men det var inget fel alls på humöret på EK3A när de vid 9.50 anlände till den klass som var pyntad med ballonger, girlanger, mat och dessert (inplastad i år). Jag hade alltså fått det trevliga ”uppdraget” att vara med under just deras klassfirande innan utspring.

Tog en massa kort även på de andra klasser jag tittade in hos men lägger självklart ut bilder endast på de jag hann fråga om lov.

Måste erkänna att jag grät lite för vad denna dag representerar för många i form av drömmar, mål men kanske även lite osäkerhet för kommande val och beslut.

Tänkte på hur svullna mina ögon kommer att vara när min dotter tar studenten nästa år då jag blev känslosam idag.

Här tar de en grupp selfie i sina munskydd med en kollega precis innan de fick springa ut och med det avsluta sina tre år på gymnasiet <3

Med min fina kollega Karin när jag tog skydd under hennes paraply <3

När jag satt i bilen på väg hem tänkte jag att årets avgångselever lärde mig en sak: när livet ger dig citroner gör en lemonad för det var precis vad de lyckades göra idag när de med stora leenden firade sin student trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *