Bilbesiktning och en vilja att förändra världen …

Bilbesiktning idag och tråkigt att behöva göra det 3 veckor innan jag ska byta bil men ett måste för att kunna köra den under tiden.

Inga anmärkningar och det var bara att 15 minuter efter betala och åka därifrån :)

Roligare var dock att göra pedicure med min dotter idag. På bilden nedan kan man nästan tro att hon gråter men icke, hon skrattade så att tårarna rann, skratt som smittade av sig på killen som fixade hennes sommarfötter och på mig så klart…

Fick detta sms från min dotter för bara några minuter sedan <3

Forza Nicole !!!

Imorgon ska jag till jobbet och se när flera ungdomar firar studenten på ett mer annorlunda sätt men med det troliga hoppet att även de vill skapa förändringar i ett samhälle som är definitivt i behov av några <3

4 thoughts on “Bilbesiktning och en vilja att förändra världen …

 1. Leasar du bil? Tycker du att det fungerar bra? Jag funderar på det, är inte så sugen på att ta ett lån till ny bil.

  1. Det fungerar utmärkt med privat leasing. Förra bilen jag hade var köpt men tyckte bara att det var jobbigt och så osäkert när man ska sälja den så privat leasing är verkligen alldeles perfekt. Kanske dyrare men vart tredje år blir det en ny bil :)

 2. Fler Nicole åt folket 🙏🏽🙌🏽
  Men måste skratta , jag sitter så när jag tar pedikyr också sitter å stönar å försöker sitta stilla., å vara tyst Å inte säga ett pip, men svårt när man är så kittlig 😂 jobbigast är när jag går å gör det själv ;) lättare när en dottern eller kompisen följer med, då kan man skatta åt varandra. Trevlig helg, avundsjuk på alla som är lediga i helgen, då jag själv går på i kväll å går av på måndag morgon… Men tröstar mig med att jag har 12 nattpass kvar innan semester.

  På tal om semester har du tips på restauranger å annat att hitta på i Göteborg? Jag å maken ska bila ner några dagar, runt på våran Sverige turné 🤣
  … Har bokat hotell Pigalle, vilket jag tror ligger ganska, centralt.

  1. Hotel Pigalle är riktigt mysigt och centralt och många går dit och äter också. Toso är en känd restaurang i Göteborg och så tycker jag att ni ska gå och ta ett glas bubbel eller drink på Hotel Dorsia, magiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *