Rensning skåp …

I detta skåp under teven hamnar typ det mesta och varje gång jag öppnar den så ramlar något ut då böcker, pass, ljus (allt möjligt) har bara ”slängts” in då förvaring är kanske inte vad denna lägenhet har i överflöd.

Ska ge mig själv några uppgifter för att röja/städa där jag aldrig gör och för att försöka skapa någon slags ordning. Gillar inte att ha för mycket grejer överallt även om dessa är gömda i ett skåp som i detta fall.

Dagens uppgift var därför att rensa, damma, slänga och snygga till bakom dessa luckor.

Den välfyllda hyllan med några av böckerna som ingick i de senaste två kurserna jag har pluggat. Man ser att det finns ett tema i min läsning :)

Har även gått två rundor runt Pickesjön så att jag har fått ihop mina 11600 steg och nu när klockan är 17 undrar jag om jag ska ge mig ytterligare än uppgift eller njuta av att jag har en mindre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *