En mysig AW med godaste Aperol Spritz …

Efter en lång dag med omprövningar/rättningar/betyg och möte på eftermiddagen blev det en liten AW hos min kollega Ulrica som hade dukat upp med en massa mumsig plock och så hade hon även blivit bartender för kvällen och blandat ihop den godaste Aperol Spritz.

Först hämtade hon dock bubbel och lite annat i den välfyllda vinkällare de har i villan (här ser man bara en liten liten del av den) En sådan kontrakt till mina 4-5 flaskor som bara står i köket :)

Riktigt mysigt att få varva ner lite i detta vackra hus där teknologin är ett tema då mannen i huset har en passion för det. När jag gick på toaletten för att tvätta mina händer så hörde jag en röst informera mig om temperaturen utanför dörren :) som ett litet exempel …

Den alldeles perfekta kvällen för att sitta ute och njuta av det helt underbara vädret.

Tack alla för en mysig kväll <3

Nästa är studenten på fredag för då ska jag vara på jobbet för att se treorna i ekonomiprogrammet (som jag har undervisat i psykologi och i lite sociologi) säga adjö till gymnasietiden <3

En spännande dag väntar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *