Central lägenhet sökes ….

Ska snart ta bilen till jobbet men först tänkte jag lägga ut ett litet inlägg för att se om någon har en lägenhet (en tvåa eller trea) i områden kring centrum, Saläng, Villastan i Borås så klart. Hyran får inte överstiga 8000:- .

Min mor älskar sin nuvarande lägenhet där hon har bott i måååånga år men det är en gammal lägenhet som är dessvärre väldigt lyhörd med yngre gäster som bor i övriga lägenheter vilket kanske inte alltid passar en 71årig kvinna.

Vet du därför en lägenhet som ska bli ledig så har du här den alldeles perfekta, tysta, skötsamma hyresgästen.

Maila mig gärna på michelacastellari71@gmail.com om du vet eller hör något framöver <3

Nu en dusch och mot Lerum …

2 thoughts on “Central lägenhet sökes ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *