En ny och en gammal favorit …

Igår gick jag till Klinik Villastan då min cleanser tog slut för 3 dagar sedan (efter ca 7 månader) och att använda vanlig tvål eller bara vatten dessa 3 dagar kändes inte allt bra när jag är van att använda riktiga och bra produkter som lämnar huden ren och mjuk.

Som ofta blev det dock inte bara den produkten som jag gick dit för som fick följa med hem :)

Denna cleanser finns i tre olika varianter (beroende på hudtyp) och jag använder alltid den för torrare hud.

Denna tub varar lääääänge kan jag lova då det krävs så lite av den.

Idag fick jag även en ny favorit från Zo Skin familjen. Denna väldoftande sunscreen med solskyddsfaktor 50 som även ger en jämn och fräsch nyans och som tar bort lite de röda tonerna i huden.

En riktig ny favvis denna sommar <3

Fick även rekommenderat det lilla sticket från Jane Iredale som ger glans nu när man vill ha lite extra glow.

Så glad för mina produkter och njöt ikväll när jag åter kunde tvätta av ansiktet med. min cleanser. Viktigt med hudvård oavsett hur gammal man är men ju äldre man blir desto viktigare känns det att det är <3

Nu blir det en promenad och så ska vi bjuda mor på mors dag fika här hemma innan middag väntar i Göteborg ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *