Så här många steg idag …

Sådana här dagar visar sig Sverige från sin bästa sida för mamma mia, vad vacker naturen är när solen skiner och det är sommarväder.

Gick en runda runt Pickesjön på förmiddagen men efter jobbet kände jag bara för att gå en runda till vilket var otroligt skönt.

Klockan är nu 18 och jag har fått ihop strax över 13000 steg vilket är helt ok för att vara jag :)

Tyvärr har jag fått ont i höfterna igen. Smärtan försvann en period när jag fick laserbehandling men är nu tillbaka. Vet inte om det var tillfälligheter eller om det verkligen var så att lasern hjälpte men får nog ringa mitt försäkringsbolag och fråga om jag kan få gå 3-4 ggr till för försvinner det igen efter den typen av behandling då finns det inga tveksamheter.

Jobbigt när det gör ont även i viloläge …

I mitt fall har man magnetröntgat min ländrygg men hittade inga konstigheter så anledningen till att jag har ont vet jag fortfarande inte tyvärr.

Vet ni, ikväll blir det nog ett glas bubbel på balkongen för att fira allt det som idag ska firas <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *