Fnittrig fotning …

För ett tag sedan blev jag intervjuad tillsammans med en annan kvinna för en artikel i Expressen gällande att man som kvinna väljer att vara singel, ett ord som inte nödvändigtvis behöver betyda ”att vara själv”.

Fick frågan om att utveckla lite detta för en liten artikel i tidningen Amelia vilket jag tackade ja till men då de inte vill bara använda sig av en av mina många selfie (vissa tagna med snap filter :) och ville istället ha riktiga kort med även Nicole (om hon ville) skickade de idag en av de fotografer de anlitar.

Hon kom kl. 15 och vi tog henne till mysiga och gröna Annelundsparken som idag visade sig verkligen från sin bästa sida i detta strålande sommarväder. 15.30 var vi redan klara så en snabb fotning i all sin enkelhet som borde snart komma i en av kommande Amelia <3

Nicole log och fnittrade lite, obekväm i situationen men bara gulligt att hon gjorde det så att den där söta smilgropen kom fram tydligt. Hon är ju trots allt fniss Nicole vilket är ett underbart smeknamn som tyder bara på ett positivt egenskap.

Jag fotade istället några kort med min egna kamera nyfiken sedan att se hur de riktiga blev …

Här är Nicole och jag på väg hem och blusen blåste upp sig lite vilket jag hoppas den inte gjorde några minuter innan :)

Vi hade helt enkelt en mysig stund tillsammans speciellt när fotografen bad oss titta på varandra med ett leende. Det blev många leenden <3

Vi har varit nu och handlat, snart kommer en kompis och så blir det nog att sitta lite på balkongen en stund ikväll, alldeles för skönt för att sitta inne …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *