Tips på podd …

Igår när jag gick min promenad lyssnade jag på avsnittet om Paolo Robertos sexköp som diskuteras och problematiseras i podden Skyldig.

Är straffet för liknande handlingar för mild och borde ändras, vad kan man göra för att hjälpa de utsatta tjejer/kvinnor? Det finns så mycket att lyfta fram, problematisera och argumentera istället för att spy galla över en enda människas handling. Det har vi gjort nu och vi alla har nog förstått hur avskyvärt vi tycker att denna typ av brott är. Tycker att DENNA artikel belyser vad jag känner.

Vill verkligen rekommendera att lyssna på detta avsnitt av podden HÄR då det är två kända försvarsadvokater som ligger bakom denna podd som självklart kan juridiken kring sexköp, Vad säger lagen egentligen? Kan Paolo verkligen riskera 4 års fängelse?

Något som många har lyft fram på sociala medier är organisationen www.talita.se som hjälper kvinnor ut ur prostitution, pornografi och människohandel för sexuella ändamål.

Som den ideella organisationen de är så är de självklart tacksamma för alla ekonomiska bidrag de kan få och de arbetar även förebyggande, uppsökande och rehabiliterande samt har ett bra samarbete med polisen.

Swish: 1230323923

Klockan är nu strax efter 4 och ska försöka somna om eller så går jag upp och sätter på lite kaffe :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *