Sneakers addicted …

Solen och värmen är tillbaka och sneakers säsongen är ett faktum.

Dags att ta fram de jag köpte i London i november som jag har bara använt ett par gånger ännu. Lite grå/blåa och perfekta till jeans.

De sneakers jag använder oftast är dock vita Superga och mina Adidas för är det något jag måste ha varje sommar är just ett par nya vita Superga i skinn med högre sula. Dessa är bara ett italienskt måste för min del då jag tycker att de är snygga till allt <3

Bilden är tagen när de var nya så nu är de inte riktigt lika vita men förra året tvättade jag mina förra två ggr i tvättmaskin och det gick hur bra som helst så ska göra samma i år igen …

Apropå sneakers är min dotter (ni vet, hon som vill förvandla mig till en diamant :) överlycklig då hon imorgon ska köpa ett par nya sneakers när hon åker till Göteborg med vänner, vilka de är ska jag visa när hon har köpt de.

Riktigt snygga då vi ska ha de gemensamt (hon mer än mig säger hon dock :) Fördelen/nackdelen med att ha en dotter som har samma sko storlek som mig …

Har tagit min promenad runt Pickesjön, tvättat håret, Nicole jobbar eftermiddagen och är hemma om ca 1 h och nu väntar en långhelg ledig vilket jag tycker ska bli riktigt skönt. På fredag åker jag till kusten med hoppet på att få sola lite med havet som utsikt … Ska nog även ta med mig någon bok och bara njuta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *