Mysiga minnen här …

Det första jag gjorde denna måndag morgon var att flytta bilen då föreningen har bestämt att det idag är garage städning vilket innebär ”inga bilar i garaget” mellan 8-15.

Ställde den vid Annelundsparken, en mysig liten park där jag konstant gick mina hundpromenader när jag bodde i Villastan och när jag gick hem gick jag förbi den lägenhet där mina morföräldrar bodde och jag med de den där sommaren för ca 28 år sedan då jag kom hit till Sverige för att lära mig språket och för att känna efter om jag ville flytta hit.

De två fönstren på våning 1 och de fyra fönstren mot gatan. Hade en helt underbar sommar det året med mormor och morfar och det är nog tack vore den mysiga tiden vi hade gemensamt och alla underbara vänner jag mötte den sommaren som jag vågade ta steget att flytta hit.

Älskar mysiga minnen och något jag definitivt känner att jag måste göra är att åtminstone en hel sommar vara på ett helt annat ställe: ett mindre samhälle i Kalifornien, Montana eller Toscana? Inte vet jag men känner en sådan otrolig längtan till att få åter uppleva känslan om att komma till ett nytt ställe där jag inte känner någon och där ingen känner mig.

Att bara gå ner till den lokala baren/kaféet och lära känna nya människor. Hur mysigt som helst och inte ett orimligt plan direkt. Helst hade jag velat vara iväg ett halvår men får börja med en av kommande somrar framöver.

Nu har jag haft möte på Zoom och snart sätter lektioner igång …

4 thoughts on “Mysiga minnen här …

  1. När jag är hemma i Norge besöker jag alltid farfars trappuppgång. Han dog tidigt i slutet av 70 tal. Men har sånna härliga minnen därifrån och trappuppgången luktar exat lika nu som då. 😂

    1. Förstår det verkligen för man associerar verkligen vissa dofter med vissa minnen <3 För mig räckte det att gå förbi lägenhet för att mysiga minnesbilder skulle dyka upp ... Tacksam för de <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *