Albin bjuder på kladdkaka …

Idag blev det en runda runt Pickesjön med min väninna Ann-louise och sedan en med min dotter <3 Tänkte kommande vecka få ihop 13000 steg om dagen vilket självklart är lättare denna årstid och speciellt nu när 2 lediga dagar väntar på torsdag och fredag.

Direkt från sängen till promenaden, men vem bryr sig? :) Hade åtminstone borstat tänder och hår innan …

Måste hitta ett nytt alternativ till Pickesjön för att få lite variation :), tips?

Är det något min dotter älskar att göra är att åka och handla (till skillnad från mig) och när hon väl hemma ställde in 20 Cola Zero och alla Loka flaskor i kylskåpet gjorde hon det med ett leende. Sådant gör henne lycklig :)

Vi hämtade sedan Nicoles bror Albin och passade på att titta på den stora renoveringen som görs hemma hos de. Garaget ska bli en extra lägenhet i huset så att Nicole får ”eget”. Lyxigt att få en egen lägenhet i huset hos pappa och familj istället för eget rum hos mig :)

Albin tog med sig fika som han ville bjuda på så vi mumsade i oss kladdkaka med grädde och jordgubbar.

Mätta satte vi oss sedan framför teven och tittade på någon Netflix serie som jag tror heter ”Hundakademin”, den alldeles perfekta (or not) serie för oss som vill ha en hundvalp. Man blir inte riktigt mindre sugen kan jag lova och risken för att en liten hundbebis ökar med tiden :)

Önskar dig en trevlig fortsättning på denna söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *