Chiva Home Spa i Göteborg …

Idag hade jag en tid att passa på eftermiddagen och då jag var tidig och hungrig gick jag runt lite i Vasastan för att se om jag hittade en salladsbar eller dylikt.

Gick förbi ett mysigt massage ställe och lite nyfiken då det såg så otroligt mysigt ut gick jag in och där möttes jag av dessa två helt underbara personer och av en av deras kund som satt och drack en kopp thé efter att ha njutit av ”världens bästa massage” som hon tydligt uttryckte det.

Med det betyget så kunde jag inte annat än att tänka om för visst lät en skön aroma massage på 90 minuter så mycket skönare än en sallad i min ensamhet? :)

Tjejen (sorry men kan inte deras namn) konstaterade att min hud var lite torr efter vintern så hon rekommenderade en härlig blandning av oljor som jag godkände redan av doften :)

Fick reda på att ägaren (mannen på bilden) har en gång öppnat upp populära restaurangen Moon Thai Kitchen i Göteborg vilket syns av miljön/inredningen. Nu när vi inte får åka utomlands kan man här få lite Thailand känsla på hemmaplan.

Här låg jag i 90 minuter i total avkoppling och njöt varje minut. Detta är verkligen inget samarbete, då det var rena tillfället som gjorde att jag gick in idag men verkligen en upplevelse och en massage jag varmt rekommenderar, högsta betyg på den, miljön och det trevliga bemötande.

Efter massagen får man som kund även en stund extra vila genom att njuta av lite kaffe eller thè till lite annat som serveras <3

15% rabatt var det nu också så passa på, jag kan inte tänka mig annat än att du blir lika nöjd som jag är och den avkopplande känslan sitter fortfarande i.

Letade nu fram deras hemsida som finns HÄR till dig som vill titta in och kanske boka en massage. Jag ska definitivt tillbaka och vore det inte den ultimata mors dag presenten att önska sig eller ge bort till sin egen mamma?

Nu är jag hemma igen, Nicole är på fest och jag ska låtsas att jag ligger på den där stranden med en pocket bok och en paraply drink bredvid mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *