Mot jobbet med kanelbullar …

Med kanelbullar i bilen att bjuda mina kollegor som jag delar arbetsrum med åkte jag idag till jobbet då jag hade några elever som denna eftermiddag skulle skriva omprov i psykologi.

Skönt att inte sitta hemma idag och istället få komma till sin arbetsplats och träffa några kollegor, miljöombyte var vad jag behövde <3

Det är en hel del jobb nu med treor som ska ta studenten och betyg som ska sättas med allt vad detta innebär i form av insamlande av uppgifter som kanske någon ligger efter med, omprov och betygssamtal. Lite körigt denna period helt enkelt speciellt med tanke på att distansundervisningen gör att de där samtalen och kommunikationen sinsemellan tar längre tid än vad det brukar.

Att ta en promenad hjälper därför att rensa tankarna och nästa vecka ska jag försöka springa lite då jag inte har haft problem med andningen på en vecka tack och lov. Behöver röra kroppen lite mer efter en längre period med den där hostan och de där andningssvårigheter jag har haft i 7-8 veckor. Var det Corona viruset? Misstänker att så är fallet och nyfiken att få göra det testet som kanske kan bekräfta det.

En Treo mot huvudvärken denna kväll, ett varmt bad och så behöver jag förbereda ett prov som min första lektion imorgon ska skriva, deras sista för kursen.

Cirka tre extra intensiva veckor framför mig för att sedan förhoppningsvis känna att det börjar lätta lite så andas djupt och tar en dag i taget <3

Sitter du också hemma och jobbar på distans? Har du också hunnit tröttna lite på det?

4 thoughts on “Mot jobbet med kanelbullar …

 1. Mums med kanelbullar 😋 sånt uppskattas <3
  Nä jag jobbar tyvärr inte, hemifrån!
  Har ju ett riktigt jobb 🤣 (citat från bonusfamiljen)

  (OBS skriver med glimt i ögonen ;)
  Men skulle önska jag kunde, men det skulle nog bli lite trångt å min make skulle nog undra hur länge vi skulle ha psykakut här hemma 🤪

  1. Hahaha! Ja, det är bra om inte båda jobbar hemifrån :) Har lite svårigheter när jag och Nicole sitter hemma med distansundervisning så nästa vecka ska jag åka till jobbet så att vi inte går på varandra :) Tror att många nerver prövas denna period då många tvingas umgås mer än vad de är vana vid …

 2. Ungefär som början på filmen ’Psycho’ fr 1960 då sekreteraren flyr med dagskassan för att sedan bli knivmördad i badkaret på ’Bates motel’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *