Vacker klänning, 800:-

Ett märke som jag personligen älskar är amerikanska Hale Bob, ett märke som lyckas med konsten att göra vackra mönstrade plagg i härliga färger.

Denna klänning är bara ett exempel, storlek M, ny och säljer den för 800:- (ord. 3700:-) Kollar du noga ser du att det finns en tanke med mönstret som vill lyfta fram midjan och höfter.

SÅLD!

Jag har en jumpsuit i samma mönster från samma märke, där anledning till att jag säljer denna. Tagsen är kvar då den är aldrig använd.

Ha koll på detta märke om du är ute i Europa framöver och ser att någon butik säljer det. Rekommenderar dig att prova deras plagg för de är verkligen något utöver det vanliga <3

Idag hade jag ont i kroppen efter att ha suttit vid köksbordet och ha haft lektioner mellan 8.20-16.30 så tog en promenad runt sjön för att komma ifrån stolen och få lite syre vid 17 tiden.

Imorgon ska jag åka till jobbet då jag även har på eftermiddagen några få elever som ska komma in och skriva ett omprov i psykologi. Mysigt att komma till min riktiga arbetsplats och träffa några av mina kollegor som variation nu när vi alla bedriver undervisning hemifrån.

Känner mig lite trött idag så ska snart lägga mig med lite thé och någon serie <3

2 thoughts on “Vacker klänning, 800:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *